Call the Midwife babydeken

Gehaakte babydeken (met patroon)

De tweede gehaakte babydeken voor grote zus is een feit. Helaas was hij niet op tijd af. Of eigenlijk is dat niet helemaal waar. De baby was gewoon veel te vroeg! Het is wel een schatje hoor, dat kleine hummeltje. En nu heeft ze nog een deken om onder te liggen. En toen ik hem kwam brengen, heeft ze als dank op mijn broek gepoept.

 

gehaakte babydeken call the midwife

Gehaakte babydeken call the midwife

Gehaakte babydeken call the midwife

gehaakte babydeken call the midwife

Ik heb de deken (net als de vorige) gemaakt met Double Knit Special van Stylecraft. Het patroontje was erg leuk om te haken. Ik vind het er zo schattig uitzien! En het was helemaal niet moeilijk. Je vindt het patroon hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *