gehaakte fuchsia

De afgelopen week: bloemen, schaapjes en slingers

Even een overzichtje van mijn bezigheden de afgelopen dagen. Ik deed niet veel bijzonders hoor. Een extra dagje vrij betekent vooral een extra dagje relaxen. Zo keek ik het einde van House of Cards. Iedereen was heel enthousiast over deze serie, maar ik begon er steeds maar niet aan. Het trok me gewoon niet zo. Maar ik waagde me er toch aan en vervolgens keek ik binnen twee weken alle vier de seizoenen. Oeps… En dan? Wat kijk je na House of Cards? Een collega had het gehad over Homeland, dus daar ben ik nu mee bezig. Ook weer spannend!

Verder ben ik lekker creatief bezig geweest. Zo haakte ik weer een schaapje. Ik heb deze schaapjes al eerder gehaakt, voor de mobile voor mijn zus. Ik vind ze zo schattig dat ik nu voor mezelf een sleutelhanger heb gemaakt.

Schaapje haken
En het is eindelijk lente! Ik heb de lentevibes nog niet echt te pakken hoor. Het moet eerst gewoon écht eens wat warmer worden. Ik verlang naar mijn zomerjas, naar blote armen en luchtige jurkjes. Maar ja, nog even geduld… Dus om in de lentestemming te komen, haakte ik een paar bloemetjes, waaronder deze fuchsiasleutelhanger.

gehaakte fuchsia
Fuchsia haken
En ik maakte ook een narcisje.

gehaakte bloem

Ik kreeg ook nog eens leuke tulpen van mijn moeder om mijn huis mee op te fleuren.

Tulpen
Ik breide verder aan de sok voor deel 2 van de breitutorial. Ik vind de kleur niet zo geweldig. Op het plaatje van de webshop leek het knalrood en ik voel alleen maar liefde voor knalrood, vandaar dat ik deze wol natuurlijk gelijk wilde hebben. Maar het is een soort van oranjeroze. Jullie begrijpen mijn teleurstelling. Maar ik had geen zin om het terug te sturen en om er toch nog een positieve draai aan te geven, besloot ik het dus maar te gebruiken voor de tutorial. Het is namelijk lekker dik garen met een heldere kleur waardoor alles heel goed zichtbaar is.

Hiel breien sok
Verder maakte ik deze supervrolijke gehaakte slinger af.

gehaakte slinger
Ik hing hem aan het superlelijke systeemplafond van mijn slaapkamer.

Gehaakte slinger
Verder deed ik weinig bijzonders deze week. En jullie?

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *